Lad Inno stå for dit næste byggeprojekt

Hvis du søger en samarbejdspartner med mangeårig erfaring, solid kompetence, og som holder dét, der bliver lovet?
 
Ja, så skal du have fat i os i Inno. Vi løser både de mindre byggeprojekter i private hjem, men vi tager også hellere end gerne hovedentreprisen ved større projekter og kan køre hele sagen, så du undgår hovedpiner og uro i maven.

Dét bygger vi for vores private kunder

Skal vi være din byggepartner?

Derfor skal du vælge Inno

  • Vi udfører kun kvalitetsbyggeri
  • Vi ved så meget som muligt om dine ønsker, inden vi overhovedet går i gang
  • Vi løser eventuelle uforudsete problemer med det samme – og tager dialogen med dig, når det kræves
  • Vi overholder altid tidsplanen – og opstår der, mod forventning, forsinkelser, så er du den første, der orienteres
  • Vi overholder den aftalte pris og tror på fuld gennemsigtighed
  • Du undgår spekulationer og hovedpiner forbundet med dit byggeprojekt
  • Du får en kompetent og erfaren entreprenør til at spille bolden i helt i mål
  • Vi respekterer din privatsfære og gør alt for, at du får en god oplevelse.

Vi skaber ekstra plads til familien

Vi er eksperter i alle former for tilbygninger – fra en udestue eller carport til et skur eller en spritny tagetage. Dét er samtidig et projekt, som vi elsker at bygge.

Er du i tvivl om, hvorvidt en tilbygning er den bedste løsning for dig? Vores kompetente projektledere står klar med seriøs rådgivning. For måske en ombygning er en bedre løsning i lige netop dit tilfælde? Dét afdækker vi for dig, og vi lytter på dine ønsker, krav og behov.

Vurderer du efterfølgende, at vi skal byde ind på opgaven, så tager vi et symbolsk beløb for at udarbejde udbudsmaterialet samt projektbeskrivelsen. Vi er nemlig seriøse og professionelle, og derfor gør vi en dyd ud af at give dig den rette pris fra start, som du kan regne med og en tidsplan, så du får en fornemmelse af projektets omfang og varighed.

Din tryghed er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at du er tryg. Derfor dedikerer vi én projektleder som din kontaktperson fra start til slut. Vi går højt op i den gode dialog, og vi ved, at tillid er en afgørende faktor for et godt samarbejde. Derfor opdaterer og inddrager projektlederen dig løbende i fremskridt, statusser og delmål, så du får en god oplevelse med os som entreprenør – både på og uden for byggepladsen. Projektlederen er altid den person, der har været ude at besigtige og vurdere opgaven, som har leveret tilbuddet, og som også afleverer byggeriet, når projektet er slut.

Vi tager hensyn til dig, når vi går i dit hjem

Vi har fuld forståelse for, at det ikke altid er lige fedt at have håndværkere rendende i dit private hjem. Det er fantastisk den første tid, når byggeriet går i gang, men ret hurtigt, så vil man egentlig helst se fodsålerne på håndværkerne, når de går igen. Derfor får du altid en udførlig tidsplan for, hvornår håndværkerne kommer og går samt en slutdato på byggeriet.

Det skal være en god oplevelse at samarbejde med Inno, og derfor er forventningsafstemning med dig og din familie en naturlig del af vores høje serviceniveau. Ved større byggeprojekter sørger vi for de rette velfærdsforanstaltninger, så vores håndværkere har egne faciliteter – så har du dit toilet for dig selv.

Du har råd til Inno

Når du vælger en entreprenør til større byggeprojekter, så er det i udgangspunktet altid lidt dyrere. Men vores erfaring viser, at det altid kan betale sig! De ekstra penge, du ligger i starten, kommer nemlig tifold igen, når uforudsete problemer opstår, som du ikke selv har de byggetekniske kompetencer til at løse.

Dét du får for den ekstra sum penge er en fast tilknyttet projektleder, der koordinerer og styrer alle dine håndværksgrupper, og som kender dit byggeprojekt ind og ud samt tidsplanen fra start til slut. Du inddrages først i tilfælde af, at det er nødvendigt, eller såfremt der opstår ændringer i tid eller økonomi. Dét betyder minimering af spildtid på dit byggeprojekt imellem håndværksgrupperne, og du behøver ikke selv at tage dialogen med de forskellige håndværkere. Projektlederen løser tingene for dig og er kun et opkald væk.

Når projektet er færdigt, så betyder dét, at du er skånet for en hel masse hovedpiner. Og du har undgået at bruge en masse tid på at koordinere et projekt, som du i bund og grund ikke har faglig ekspertise til at mestre.

Et godt råd til dig, der skal bygge

I langt de fleste byggeprojekter vil der opstå uforudsete ting, som koster på pengepungen. Derfor anbefaler vi altid, at du gemmer en pose penge, så du har råd til at løse disse situationer, når de opstår. Det er så ærgerligt, hvis du spænder dig fuldstændig for økonomisk, og vi så ikke kan nå hele vejen rundt om dit byggeprojekt alligevel. Vores mål er at nå så langt som muligt for vores kunders penge, men vi ønsker samtidig at kunne levere et fuldstændigt færdigt byggeprojekt til dig – dét er bare mest tilfredsstillende for alle parter.

Derfor vil vi gerne være med så tidligt som muligt i projektet. Vi bistår også gerne i dialogen med din arkitekt, lige som vi kan sætte dig i forbindelse med såvel arkitekt som ingeniør m.fl., hvis du har behov for det.