Fag- og hovedentreprise
​ved bygge- og renoveringsopgaver

Skal du have udført en fag- eller hovedentreprise? Så er du kommet til rette sted.

Inno ApS er et entreprenørfirma, og vi besidder en stor ekspertise inden for både hoved- og fagentrepriser i forbindelse med byggeri, renovering, til- og ombygninger – og vi arbejder for både private og erhvervskunder. Vi ser frem til også at hjælpe dig godt i mål med dit forestående byggeprojekt.

Vi holder til på Amager, men har kunder i hele hovedstadsområdet, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Så tøv ikke med at kontakte os uanset, hvor i landet du er fra. 

Kunden inddrages løbende under hovedentreprise

Og derfor får vi et tæt samarbejde med vores kunder

I Inno inddrager vi dig løbende under udførelse af en hovedentreprise – og både når du er privatkunde og erhvervskunde. Det sikrer tryghed og fremdrift i projektet.

Og vi har indgående erfaring som entreprenør. Inno ApS er nemlig grundlagt i 2015, og vi har siden da specialiseret os i netop hoved- og fagentrepriser.

Vores hold består i dag af 20 dygtige og stabile medarbejdere, som hver især er uddannede til at udføre henholdsvis tømrer-, murer-, maler- og brolægningsarbejde.

Vi udfører opgaver såsom renovering af badeværelser og køkkener samt udskiftning af vinduer. Vi håndterer også totalrenoveringer af lejligheder, huse eller erhvervs- og kontorlokaler. Vi kan derudover også stå for at etablere en ny tilbygning såsom en carport, en udestue eller et ekstra værelse.

Uanset om du bliver Inno-kunde som privatperson, fordi du skal have hjælp til at bygge ud derhjemme, eller om du er en virksomhed, der vil have foretaget en hovedentreprise på dine bygninger, kan vores dygtige håndværkere klare opgaven, så du kommer succesfuldt i mål med dit forestående byggeprojekt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at sætte fart på dine byggevisioner. Kontakt os i dag og lad os starte den gode dialog.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os for en god snak og et uforpligtende tilbud. Vores telefonnummer er 60 24 29 97.
Vi glæder os til at høre fra dig, og sammen skabe noget nyt og spændende.