Vi praktiserer dialogbaseret håndværk

Lad os fortælle dig, hvorfor

Lær Inno bedre at kende

I Inno er vi så heldige, at vi hver eneste dag, får lov til at hjælpe dig og andre glade kunder med at indfri jeres byggedrømme. Vi udfører en bred vifte af entreprenøropgaver – fra et badeværelse eller et køkken til komplette tilbygninger, udskiftninger af tag, renovation af butikker, facader, kontorer, daginstitutioner – og meget, meget mere.

Opgaverne er mange, og det samme er alsidigheden i dem. Uanset, hvilket projekt vi bygger på, så er vi seriøse og topprofessionelle i alt, vi foretager os. Derfor går vi heller aldrig i gang med et byggeri uden, at vi først har besigtiget opgaven og haft en god indledende dialog med dig.

Vores seriøsitet cementerer nemlig alt, vi gør. Og derfor afsætter vi hellere tiden på at sætte prisen rigtigt fra start – så kan du nemlig regne med såvel økonomien som tidsperspektivet, når vi sætter i gang – og dét altså med komplet ro i maven.

Vi praktiserer dialogbaseret håndværk

Dialogbaseret håndværk er faktisk det fundament, som vores høje serviceniveau har rod i. Vi gør en dyd ud af at sikre os, at vi taler samme sprog, og vi bruger ressourcerne på god og professionel rådgivning mod dit byggeprojekt. Vi afdækker dine ønsker, behov, idéer, tanker og visioner fra allerførste måde – og kan vi være med fra den spæde start, så vil vi rigtig gerne det. Så kan vi nemlig komme med vores bud på de bedste løsninger – både visuelt, håndværksteknisk og prismæssigt.

Hos Inno er vores succeskriterie, at vi kommer så godt som overhovedet muligt i mål med dit byggeri inden for den aftalte økonomi og beregnede tidsplan. Det lyder enkelt, men det kræver en seriøs, professionel og erfaren samarbejdspartner for at lykkes med netop dét.

Vores historie

Inno så dagens lys 1. november 2015. Drømmen var simpel, men stor: Vi ville gøre en forskel i byggeriet og drive en virksomhed, der var bedre end nogen anden.

Og dét mål arbejder vi for at efterleve hver eneste dag. Vi ønsker nemlig at være best in class inden for vores felt. Vores værdier kan lyde simple, men de er afgørende for at lykkes. Derfor tror vi på:

  • Tårnhøj service
  • God dialog – vi tager dig og dit byggeri seriøst
  • Højt informationsniveau
  • Ingen halve løsninger.

Det er missionen – mere kompliceret behøver det sådan set ikke at være.

I dag holder vi til i Kastrup på Amager. Her har vi vores kontor og lager. Men vi opererer over store dele af Københavnsområdet, Storkøbenhavn og det meste af Sjælland.

Dét hold vi sætter

Inno-holdet består af +20 medarbejdere og lærlinge – både mænd og kvinder og i alle aldre fra 18 til +60 år. Vi synes selv, at dét gør vores team særligt stærkt, og vi favner i den grad hinandens forskelligheder og ser kun diversitet som et plus.

Fælles for os alle er vores store dedikation i vores arbejde. Vi vil langt hellere bruge tiden på at udføre opgaven rigtigt, end på at skynde os i mål. Vores faglige kodeks er tårnhøjt, og vi går ikke på kompromis med højeste standard inden for vores felt.

Den forventning har vi også til vores samarbejdspartnere. Dét er virksomheder, som vi har samarbejdet med i mange år – og som i bund og grund nærer samme DNA som os. Deres tilgang til service, kvalitet, pris, leveringssikkerhed og reaktionsevne er nøjagtig den samme, som kendetegner Inno. Du kan derfor være tryg, hvis vi inddrager andre leverandører på dit byggeprojekt for at komme bedst muligt i mål.

Vi gør også meget ud af at uddanne de bedste lærlinge og tager med glæde vores del af ansvaret inden for særligt tømrerfaget. Vores lærlinge bliver fra dag ét en fuldt integreret del af vores samlede mandskabspower. Vi giver ansvar fra første arbejdsdag og tror på, at man lærer mest og bedst, når man bliver kastet ud i faget fra start. Vi tror på vores lærlinge, og derfor uddanner vi også branchens dygtigste folk.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os for en god snak og et uforpligtende tilbud. Vores telefonnummer er 60 24 29 97.
Vi glæder os til at høre fra dig, og sammen skabe noget nyt og spændende.