Erhvervsbyggeri

Ønsker du en samarbejdspartner, der får hoved- og fagentrepriser løst til aftalt tid og pris – og uden irriterende udfordringer undervejs?

Lad Inno stå for dit erhvervsbyggeri
Så er du sikret at komme godt i mål med byggeprojekterne

Så skal du have fat i os i Inno. Vi forstår de krav og behov, som du har til et forestående byggeprojekt, og vi har mange års erfaring i netop erhvervsbyggerier. Dét er faktisk en af vores kernekompetencer og noget af dét, som vi er allerbedst til og synes er sjovest.

Vi ved, hvad vi laver, og vi kender processerne fra start til slut. De er nemlig fuldstændig strømlinet sådan, at vi kan levere et flot og veludført stykke arbejde af bedste kvalitet – og til aftalt pris og tid.

Vi kommer selvfølgelig til at tales ved undervejs, og vi mener faktisk, at dialogbaseret håndværk er vejen frem. Derfor opdaterer og inddrager vi dig i fremskridt, statusser og delmål, så du får en god oplevelse med os – både på og uden for byggepladsen.

Vores mission er simpel: Du og dine kollegaer skal have så lidt hovedpine som overhovedet muligt, mens byggeriet pågår.

Lyder Inno som en samarbejdspartner for dig og din virksomhed? Kontakt os og lad os starte dialogen om dit næste erhvervsprojekt.

Dét får du med Inno som samarbejdspartner på erhvervsbyggerier

  • Overlevering af kvalitetsbyggeri uden irriterende udfordringer undervejs
  • Overholdelse af tidsplan
  • Overholdelse af den aftalte pris
  • Undgå spekulationer og hovedpiner
  • Kompetent og erfaren entreprenør til såvel store som små byggeprojekter for erhverv.

Lyder det godt?

Dét bygger vi for vores erhvervskunder

Skal vi være din byggepartner?