Forsikringssager

Vi kan hjælpe med skadesservice, skadestop og genopbygninger

Er uheldet ude?
Inno løser forsikringssager for private og erhverv

Har du fået en brand-, vand- indbruds-, råds- eller svampeskade, er du som regel dækket af din forsikring – både som privatperson og som erhvervskunde. Inno hjælper dig hurtigt igennem den opståede skade i et trygt forløb. Vi ved nemlig, at det kan virke uoverskueligt at komme fra start til slut, når uheldet er ude.

Derfor hjælper vi dig både med at taksere og gennemlæse skadesrapporterne. Vi kender lovgivningen og rådgiver dig om, hvordan du er dækket. Blandt vores medarbejderstab er erfarne, uddannede håndværkstaksatorer, som er stærke på de systemer, som forsikringsselskaberne arbejder i. Derfor hae vi indgående kendskab til forsikringsselskabernes arbejdsgang og -metoder, og vi har kompetencerne til at køre hele skadesentreprisen godt i mål – og til din fordel.

Lad Inno stå for udbedring og genopbygning af din skade, så du kan komme trygt videre.

Få stoppet skaden

Vi hjælper dig med at få stoppet den akutte skade ved hurtig indsats ved akutte indbruds-, vand- og brandskader.

Når vi rykker ud, sikrer vi først og fremmest en midlertidig udbedring af skaden som en stopklods her og nu med henblik på at forebygge yderligere skader. Herefter udbedrer vi skaden med en mere permanent løsning i tilfælde af, at vi ikke kan foretage den permanente udbedring med det samme.